loadingimg

Wczytuję dane...
/
  • pl
  • en
  • de
  • cz
0 szt. / 
0.00 PLN
  • Szukaj
TERMOMETR DO PIECZENIA MIĘS ORAZ DO SZYNKOWARU 0' C - 120' C
    •  
    • poprzedni
    • następny
    •  
Cena dostępna po zalogowaniu i aktywacji konta
  • Kod producenta: TW1337
Produkty Powiązane
  • Opis produktu

TERMOMETR DO PIECZENIA MIĘS ORAZ DO SZYNKOWARU
ZAKRES TEMPERATUR: 0°C do +120°C
WYKONANY ZE STALI NIERDZEWNEJ

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca.

UWAGA!!! Termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia.

PARAMETRY TECHNICZNE

  • Zakres temperatur: od 0°C do 120°C +-5%
  • Dokładność pomiaru: +/-2°C +-5%
  • Średnica tarczy: 5,2cm +-5%
  • Długość sondy: 10cm +-5%
  • Długość całkowita: 11,3cm +-5%
PARAMETRY LOGISTYCZNE:
  • Waga kartonu brutto: 5,4 KG
  • Waga kartonu netto: 4,4 KG
  • Ilość w kartonie: 100 SZT
  • Opakowanie zbiorcze: 10 SZT
  • Wymiary kartonu: 56 x 34 x 46 CM
Produkty Powiązane
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...